GPS SYSTEMS Impex SRL a fost infiintata in anul 1998 si are ca obiect de activitate furnizarea de produse si servicii din
domeniul IT. GPS SYSTEMS s-a dezvoltat continuu in cei 14 ani de existenta iar acum dispune de specialisti cu o vasta experienta in hardware si software de calculatoare precum si in retele complexe de calculatoare.

GPS SYSTEMS este partener comercial Microsoft, Intel Product Integrator si Distribuitor autorizat NOD32.

Clientii nostri ne apreciaza pentru profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea dovedita de-a lungul timpului in relatiile de afaceri. Printre clientii nostri se numara atat societati comerciale precum si numeroase persoane fizice.

Calculatorul Dumneavoastra se “misca” greu, va enerveaza, pierdeti timp pretios? V-ati saturat de CTRL+ALT+DEL si de Restart? Solutia cea mai buna nu este intotdeauna un calculator nou. Service-ul de calitate sau un upgrade bine gandit pot rezolva multe probleme cu bani putini si pot face munca Dumneavoastra din nou placuta.

Printr-un simplu apel telefonic puteti beneficia, la sediul firmei Dumneavoastra de administrarea statiilor de lucru, serverelor si retelelor conform specificatiilor tehnice ale liderilor mondiali Microsoft si Intel. Intretinute corespunzator, calculatoarele in care ati investit o mica avere acum 2-3 ani va pot satisface in continuare necesitatile. GPS Systems va ofera solutii IT personalizate, nu doar simple calculatoare.

Echipa GPS SYSTEMS intelege cat de importante sunt calculatoarele pentru Dumneavoastra si va sta la dispozitie atat cu instrumente pentru intretinerea acestora cat si cu consultanti pentru implementarea de solutii informatice complexe.